0

Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Nakiri nôž Seburo HOGANI Damascus 170mm

AKCIA 1+1
Damaškový
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Nakiri nôž Seburo HOGANI Damascus 170mm  
Číslo produktu: 55270+55266
Váha dodávky: 0,835 kg

171.00 €  Ušetríte: 17,10 €
153,90 € s DPH
Akčná cena len do 01.05.2024
Skladom v eshope: >5 ks
Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 1000/6000. Brúsny kameň ExtraSharp 1000/6000 je považovaný za najuniverzálnejší. Práve táto zrnitosť pomôže najefektívnejšie vykonávať dve úlohy súčasne: predbežné ostrenie (odstránenie mikrodefektov a stopy po činnosti z ostria) a dokončovacie ostrenie (do dokonalého stavu). Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby...
23.80 €
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
19.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €

Možnosti:
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +...
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +... 109.80 €
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Plátkovací nôž...
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Plátkovací nôž... 127.80 €
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Nakiri...
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Nakiri... 141.30 €
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Nakiri nôž Seburo...
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Nakiri nôž Seburo... 153.90 €
Plátkovací nôž Seburo HOGANI Damascus 195mm + Nakiri nôž Seburo...
Plátkovací nôž Seburo HOGANI Damascus 195mm + Nakiri nôž Seburo... 159.30 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,370 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 14 cm
    Dĺžka celého noža: 28 cm
    Materiál rukoväte: Ořech
    Nože podľa použitia: Vykosťovací nůž
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Vykosťovací nôž Seburo HOGANI z japonskej damaškovej ocele.

    Vykosťovací nôž je ďalší jedinečný zástupca z radu Seburo HOGANI, ktorú vrelo odporúčame zapáleným domácim kuchárom. Ak máte rovnako ako my slabosť pre preverenú tradíciu v modernom kabáte, tak toto je určite správna voľba. Vďaka špeciálnej čepeli je ideálny na vykosťovanie a odkrajovanie mäsa, na porciovanie či odrezávanie šliach a tučných častí. Takže práca so surovým mäsom vám pôjde ľahko od ruky.

    Vykosťovací nôž Seburo HOGANI má zúženú čepeľ, čo sa hodí najmä pri práci okolo kĺbov a kostí. Je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele. Pohodlná rukoväť európskeho typu je z prírodného orechového dreva a ľahko sa drží.

    Vo vykosťovacom noži Seburo HOGANI sa elegantne snúbi európska a japonská tradícia aj klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Odporúčania a údržba:

    Nôž ako celok:

    ✅ Vykosťovací nôž Seburo HOGANI z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu.
    ✅ Po použití nôž ručne umyte a ihneď osušte, prípadne aj potrite olejom. Inak by čiastočky na ostrie noža mohli začať korodovať a zanechať na noži nevzhľadné škvrny.
    ✅ Nepoužívajte nôž z damaškovej ocele na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
    ✅ Ak viete, že nôž z damaškovej ocele nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!

    Údržba rukoväte:

    Rukoväť z orechového dreva vyžaduje občasnú starostlivosť. Drevo je živý materiál, a preto k nemu tak musíme pristupovať. Aj keď je riadne vyschnuté, reaguje na zmenu vlhkosti, takže môže dochádzať k jeho skrúteniu alebo aj prasknutiu. Týmto zmenám sa dá predísť dodržiavaním dvoch jednoduchých zásad:

    ✅ Pred prvým použitím odporúčame rukoväť dôkladne potrieť olivovým či slnečnicovým olejom. Tým sa zlepší jej prirodzená odolnosť proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli zotrite nevstrebané množstvo obrúskom.
    ✅ Pri pravidelnom používaní a umývaní odporúčame ošetrenie olejom občas zopakovať.

    Ostrenie noža:

    Ostrie noža je rovnomerné, európskeho typu. Ostrenie sa teda vykonáva symetricky, s uhlom 15 ° na stranu. Na brúsenie odporúčame používať ocieľku.

    Vykosťovací nôž Seburo HOGANI je jedinečný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že ste zvolili správne!

    Typ noža: európskeho typu

    Určenie: vykosťovací

    Dĺžka čepele: 150 mm

    Celková dĺžka: 280 mm

    Hmotnosť: 140 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: AUS-10+

    Hrúbka čepele: 2,1 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: orechové drevo

    Predstavujeme vám rad nožov HOGANI od známej značky SEBURO. Tento rad nožov je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, čo zaručuje ich pevnosť a odolnosť. Rukoväte nožov sú vyrobené z orechového dreva, ktoré im dodáva štýlový a elegantný vzhľad. Séria nožov HOGANI zahŕňa široký výber nožov, ktoré sú vhodné na riešenie akýchkoľvek kuchárskych úloh. Tu nájdete univerzálne nože aj špecializované nože pre určité typy práce na kuchynskom stole. Každý nôž z tejto série má jedinečný dizajn a tvar, ktoré zaisťujú pohodlné a efektívne použitie. Ak kupujete nože z radu HOGANI, získate nielen kvalitný nástroj na prípravu jedla, ale aj ozdobu pre vašu kuchyňu. Tieto nože budú skvelým darčekom pre každého milovníka kulinárstva.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy vašich obľúbených jedál!


    Nikiri nôž Seburo HOGANI Damascus 170mm japonského typu

    Nôž Santoku je ďalší jedinečný zástupca z radu Seburo HOGANI, ktorú vrelo odporúčame všetkým zapáleným domácim kuchárom. Ide o klasický nôž japonského typu z damaškovej ocele (damascus steel). Nakiri je tradičný japonský nôž predovšetkým na krájanie a kosenie zeleniny, ovocia a byliniek, veľmi obľúbený medzi kuchármi. S nožom Nakiri veľmi ľahko nakrájate suroviny na drobné kocky alebo tenké rezančeky. Napriek svojim rozmerom čepele je nôž veľmi ľahký a vyvážený.

    Nikiri nôž Seburo HOGANI je nôž s dĺžkou čepele 170 mm a je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Rukoväť je z prírodného orechového dreva. Pretože ide o japonský nôž, je možné, že si na prácu s ním budete chvíľu zvykať. Ale verte nám, ide to rýchlo, pretože ho nebudete chcieť dať z ruky…

    V Nakiri noži Seburo HOGANI Damascus 170mm si kupujete japonskú tradíciu spájajúcu klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Dĺžka rukoväte: 133 mm
    Dĺžka čepele: 170 mm
    Celková dĺžka: 310 mm
    Hmotnosť: 230 g

    Čepeľ Nakiri noža Seburo HOGANI Damascus 170mm je hrubá 2,2 mm. Je vyrobená zo 67 vrstiev damaškovej ocele s tvrdosťou 61 HRc, jadro je zhotovené z ocele VG-10 s vysokým obsahom uhlíka. Nôž je preto veľmi odolný a má vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez

    Elegantná rukoväť je príjemná do ruky a je vyrobená z orechového dreva, čo je ekologický a veľmi odolný materiál s dlhou životnosťou. Navyše ide opäť, podobne ako pri damaškovej oceli, o tisíce rokov starý materiál preverený rokmi používania v kuchyniach po celom svete. Vyžaduje síce občasnú údržbu, ale vďaka modernému spracovaniu dreva sa jej netreba obávať. Kovová podložka čepele osadená v rukoväti zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt na rukoväti, čím sa zvyšuje hygiena a jednoduchosť údržby celého noža.

    Odporúčania a údržba:

    Nôž ako celok:
    ✅ Nôž Nakiri Seburo HOGANI Damascus 170mm z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu.
    ✅ Po použití nôž ručne umyte a ihneď osušte, prípadne aj potrite olejom. Inak by čiastočky na ostrie noža mohli začať korodovať a zanechať na noži nevzhľadné škvrny.
    ✅ Nepoužívajte kuchársky nôž z damaškovej ocele na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
    ✅ Ak viete, že nôž z damaškovej ocele nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!

    Údržba rukoväte:
    Rukoväť z orechového dreva vyžaduje občasnú starostlivosť. Drevo je živý materiál, a preto k nemu tak musíme pristupovať. Aj keď je riadne vyschnuté, reaguje na zmenu vlhkosti, takže môže dochádzať k jeho skrúteniu alebo aj prasknutiu. Týmto zmenám sa dá predísť dodržiavaním dvoch jednoduchých zásad:
    ✅ Pred prvým použitím odporúčame rukoväť dôkladne potrieť olivovým či slnečnicovým olejom. Tým sa zlepší jej prirodzená odolnosť proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli zotrite nevstrebané množstvo obrúskom.
    ✅ Pri pravidelnom používaní a umývaní odporúčame ošetrenie olejom občas zopakovať.

    Ostrenie noža:
    Ostrie noža je rovnomerné, ostrenie sa teda vykonáva symetricky, s uhlom 15 ° na stranu.

    V Nakiri noži Seburo HOGANI Damascus 170mm získavate jedinečný a tradičný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo, rovnako ako my, si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že si varenie v japonskom štýle budete užívať, rovnako ako my!

    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Nakiri (na ovocie a zeleninu)

    Dĺžka čepele: 170 mm

    Celková dĺžka: 310 mm

    Hmotnosť: 230 g

    Materiál čepele: Damašková oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,2 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: orechové drevo

    Predstavujeme vám rad nožov HOGANI od známej značky SEBURO. Tento rad nožov je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, čo zaručuje ich pevnosť a odolnosť. Rukoväte nožov sú vyrobené z orechového dreva, ktoré im dodáva štýlový a elegantný vzhľad. Séria nožov HOGANI zahŕňa široký výber nožov, ktoré sú vhodné na riešenie akýchkoľvek kuchárskych úloh. Tu nájdete univerzálne nože aj špecializované nože pre určité typy práce na kuchynskom stole. Každý nôž z tejto série má jedinečný dizajn a tvar, ktoré zaisťujú pohodlné a efektívne použitie. Ak kupujete nože z radu HOGANI, získate nielen kvalitný nástroj na prípravu jedla, ale aj ozdobu pre vašu kuchyňu. Tieto nože budú skvelým darčekom pre každého milovníka kulinárstva.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy vašich obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3
Podobný tovar:
Nakiri nôž Seburo HOKORI Damascus 170mm Na sklade
95 € s DPH
Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm Na sklade
87.30 € s DPH
Vykosťovací nôž Seburo SUBAJA Damascus 150mm Na sklade
60.30 € s DPH
Vykosťovací nůž Seburo HOKORI Damascus 150mm Na sklade
71 € s DPH
Nakiri nôž Seburo SARADA Damascus 170mm Na sklade
69.50 € s DPH
Vykosťovací nôž Seburo SARADA Damascus 150mm Na sklade
51.50 € s DPH
Vykosťovací nôž FORGED Katai 150mm Na sklade
137.50 € s DPH
Vykosťovací nôž FORGED Olive 150mm Na sklade
71 € s DPH
Vykosťovací nôž FORGED Brute 150mm Na sklade
69.95 € s DPH
Japonský Nakiri nôž Tojiro Western 165mm Na sklade
55.10 € s DPH
Japonský Nakiri nôž Tojiro Shippu 165mm Na sklade
177.60 € s DPH
Vykosťovací nůž Samura Damascus 165mm Na sklade
92.99 € s DPH