0

Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm

AKCIA 1+1
Damaškový
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm  
Číslo produktu: 55271+55270
Váha dodávky: 0,605 kg

122.00 €  Ušetríte: 12,20 €
109,80 € s DPH
Akčná cena len do 01.05.2024
Skladom v eshope: >5 ks
Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 1000/6000. Brúsny kameň ExtraSharp 1000/6000 je považovaný za najuniverzálnejší. Práve táto zrnitosť pomôže najefektívnejšie vykonávať dve úlohy súčasne: predbežné ostrenie (odstránenie mikrodefektov a stopy po činnosti z ostria) a dokončovacie ostrenie (do dokonalého stavu). Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby...
23.80 €
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
19.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €

Možnosti:
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +...
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +... 109.80 €
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +...
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +... 115.20 €
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Plátkovací nôž...
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm + Plátkovací nôž... 127.80 €
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Nakiri...
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm + Nakiri... 141.30 €
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +...
Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI Damascus 85mm +... 151.20 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,210 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 8,5 cm
    Dĺžka celého noža: 20,5 cm
    Materiál rukoväte: Ořech
    Nože podľa použitia: Nože na zeleninu
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI z japonskej damaškovej ocele.

    Ucelený rad Seburo HOGANI, ktorý vrelo odporúčame zapáleným domácim kuchárom, obsahuje aj tento nôž na ovocie a zeleninu. Ako jeho názov napovedá, je určený primárne na lúpanie ovocia a zeleniny. Ak nie ste teda kamaráti s klasickou škrabkou, tak je to určite tá správna voľba.

    Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI má skrátenú čepeľ a špecifický tvar, čo sa hodí obzvlášť pri práci s ovocím a zeleninou nepravidelných tvarov. Je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej japonskej ocele. Pohodlná rukoväť európskeho typu je z prírodného orechového dreva a ľahko sa drží. Ak máte teda rovnako ako my slabosť pre preverenú tradíciu v modernom kabáte, oceníte jeho jedinečné vlastnosti.

    V noži na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI sa elegantne snúbi európska a japonská tradícia aj klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Dĺžka rukoväte: 120 mm
    Dĺžka čepele: 85 mm
    Celková dĺžka: 205 mm
    Hmotnosť: 70 g

    Čepeľ noža na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI je hrubá 2 mm. Séria nožov HOGANI sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC. Vďaka tejto kombinácii je nôž veľmi odolný a má vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez, takže budete mať všetky úkony pod kontrolou. Tento nôž prináša ešte ďalšiu výhodu navyše – a to skrátenú a špeciálne tvarovanú čepeľ určenú na lúpanie, čistenie a vykrajovanie všetkých druhov zeleniny a ovocia. A je úplne neoceniteľným pomocníkom pri práci so surovinami okrúhleho tvaru.

    Elegantná rukoväť európskeho typu je príjemná do ruky a je vyrobená z orechového dreva, čo je ekologický a veľmi odolný materiál s dlhou životnosťou. Navyše ide opäť, podobne ako pri damaškovej oceli, o tisíce rokov starý materiál preverený rokmi používania v kuchyniach po celom svete. Vyžaduje síce občasnú údržbu, ale vďaka modernému spracovaniu dreva sa jej netreba obávať. Kovová podložka čepele osadená v rukoväti zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt na rukoväti, čím sa zvyšuje hygiena a jednoduchosť údržby celého noža.

    Odporúčania a údržba:

    Nôž ako celok:

    ✅ Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu.
    ✅ Po použití nôž ručne umyte a ihneď osušte, prípadne aj potrite olejom. Inak by čiastočky na ostrie noža mohli začať korodovať a zanechať na noži nevzhľadné škvrny.
    ✅ Nepoužívajte nôž z damaškovej ocele na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
    ✅ Ak viete, že nôž z damaškovej ocele nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!

    Údržba rukoväte:

    Rukoväť z orechového dreva vyžaduje občasnú starostlivosť. Drevo je živý materiál, a preto k nemu tak musíme pristupovať. Aj keď je riadne vyschnuté, reaguje na zmenu vlhkosti, takže môže dochádzať k jeho skrúteniu alebo aj prasknutiu. Týmto zmenám sa dá predísť dodržiavaním dvoch jednoduchých zásad:

    ✅ Pred prvým použitím odporúčame rukoväť dôkladne potrieť olivovým či slnečnicovým olejom. Tým sa zlepší jej prirodzená odolnosť proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli zotrite nevstrebané množstvo obrúskom.
    ✅ Pri pravidelnom používaní a umývaní odporúčame ošetrenie olejom občas zopakovať.

    Ostrenie noža:

    Ostrie noža je rovnomerné, európskeho typu. Ostrenie sa teda vykonáva symetricky, s uhlom 15 ° na stranu. Na brúsenie odporúčame používať ocieľku.

    Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOGANI je jedinečný produkt, ktorý vám bude pri troche starostlivosti výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že kuchynskú škrabku už nevezmete do ruky!

    Predstavujeme vám rad nožov HOGANI od známej značky SEBURO. Tento rad nožov je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, čo zaručuje ich pevnosť a odolnosť. Rukoväte nožov sú vyrobené z orechového dreva, ktoré im dodáva štýlový a elegantný vzhľad. Séria nožov HOGANI zahŕňa široký výber nožov, ktoré sú vhodné na riešenie akýchkoľvek kuchárskych úloh. Tu nájdete univerzálne nože aj špecializované nože pre určité typy práce na kuchynskom stole. Každý nôž z tejto série má jedinečný dizajn a tvar, ktoré zaisťujú pohodlné a efektívne použitie. Ak kupujete nože z radu HOGANI, získate nielen kvalitný nástroj na prípravu jedla, ale aj ozdobu pre vašu kuchyňu. Tieto nože budú skvelým darčekom pre každého milovníka kulinárstva.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy vašich obľúbených jedál!

     


    Vykosťovací nôž Seburo HOGANI z japonskej damaškovej ocele.

    Vykosťovací nôž je ďalší jedinečný zástupca z radu Seburo HOGANI, ktorú vrelo odporúčame zapáleným domácim kuchárom. Ak máte rovnako ako my slabosť pre preverenú tradíciu v modernom kabáte, tak toto je určite správna voľba. Vďaka špeciálnej čepeli je ideálny na vykosťovanie a odkrajovanie mäsa, na porciovanie či odrezávanie šliach a tučných častí. Takže práca so surovým mäsom vám pôjde ľahko od ruky.

    Vykosťovací nôž Seburo HOGANI má zúženú čepeľ, čo sa hodí najmä pri práci okolo kĺbov a kostí. Je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele. Pohodlná rukoväť európskeho typu je z prírodného orechového dreva a ľahko sa drží.

    Vo vykosťovacom noži Seburo HOGANI sa elegantne snúbi európska a japonská tradícia aj klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Odporúčania a údržba:

    Nôž ako celok:

    ✅ Vykosťovací nôž Seburo HOGANI z damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu.
    ✅ Po použití nôž ručne umyte a ihneď osušte, prípadne aj potrite olejom. Inak by čiastočky na ostrie noža mohli začať korodovať a zanechať na noži nevzhľadné škvrny.
    ✅ Nepoužívajte nôž z damaškovej ocele na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
    ✅ Ak viete, že nôž z damaškovej ocele nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!

    Údržba rukoväte:

    Rukoväť z orechového dreva vyžaduje občasnú starostlivosť. Drevo je živý materiál, a preto k nemu tak musíme pristupovať. Aj keď je riadne vyschnuté, reaguje na zmenu vlhkosti, takže môže dochádzať k jeho skrúteniu alebo aj prasknutiu. Týmto zmenám sa dá predísť dodržiavaním dvoch jednoduchých zásad:

    ✅ Pred prvým použitím odporúčame rukoväť dôkladne potrieť olivovým či slnečnicovým olejom. Tým sa zlepší jej prirodzená odolnosť proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli zotrite nevstrebané množstvo obrúskom.
    ✅ Pri pravidelnom používaní a umývaní odporúčame ošetrenie olejom občas zopakovať.

    Ostrenie noža:

    Ostrie noža je rovnomerné, európskeho typu. Ostrenie sa teda vykonáva symetricky, s uhlom 15 ° na stranu. Na brúsenie odporúčame používať ocieľku.

    Vykosťovací nôž Seburo HOGANI je jedinečný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že ste zvolili správne!

    Typ noža: európskeho typu

    Určenie: vykosťovací

    Dĺžka čepele: 150 mm

    Celková dĺžka: 280 mm

    Hmotnosť: 140 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: AUS-10+

    Hrúbka čepele: 2,1 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: orechové drevo

    Predstavujeme vám rad nožov HOGANI od známej značky SEBURO. Tento rad nožov je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele, čo zaručuje ich pevnosť a odolnosť. Rukoväte nožov sú vyrobené z orechového dreva, ktoré im dodáva štýlový a elegantný vzhľad. Séria nožov HOGANI zahŕňa široký výber nožov, ktoré sú vhodné na riešenie akýchkoľvek kuchárskych úloh. Tu nájdete univerzálne nože aj špecializované nože pre určité typy práce na kuchynskom stole. Každý nôž z tejto série má jedinečný dizajn a tvar, ktoré zaisťujú pohodlné a efektívne použitie. Ak kupujete nože z radu HOGANI, získate nielen kvalitný nástroj na prípravu jedla, ale aj ozdobu pre vašu kuchyňu. Tieto nože budú skvelým darčekom pre každého milovníka kulinárstva.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy vašich obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3