0

AKCIA 1+1 Nôž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Honesuki (vykosťovací) nôž Seburo SARADA Damascus 130mm

AKCIA 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
AKCIA 1+1 Nôž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Honesuki (vykosťovací) nôž Seburo SARADA Damascus 130mm  
Číslo produktu: 55209+55205
Váha dodávky: 0,755 kg

109.00 €  Ušetríte: 10,90 €
98,10 € s DPH
Akčná cena len do 08.06.2024
Skladom v eshope: >5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
25.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 600/1500. Jedna strana so zrnitosťou 600 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1500 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
25.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
25.80 €

Možnosti:
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 71.10 €
AKCIA 1+1 Kuchynský univerzálny nôž Seburo SARADA Damascus 130mm...
AKCIA 1+1 Kuchynský univerzálny nôž Seburo SARADA Damascus 130mm... 74.70 €
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +...
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo SARADA Damascus 95mm +... 83.70 €
AKCIA 1+1 Kuchynský univerzálny nôž Seburo SARADA Damascus 130mm...
AKCIA 1+1 Kuchynský univerzálny nôž Seburo SARADA Damascus 130mm... 87.30 €
AKCIA 1+1 Plátkovací nôž Seburo SARADA Damascus 200mm + Honesuki...
AKCIA 1+1 Plátkovací nôž Seburo SARADA Damascus 200mm + Honesuki... 89.10 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,365 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 19,5 cm
    Dĺžka celého noža: 32,5 cm
    Materiál rukoväte: G10
    Nože podľa použitia: Nůž na chléb
    V darčekovom balení: Áno
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Vďaka špeciálne tvarovanej dlhej čepeli nakrájate akékoľvek pečivo bez drobenia a stláčania. Či už čerstvý chlieb s chrumkavou kôrkou, tvrdé rožky alebo vláčnu bábovku.

    Elegantná rukoväť je vyrobená zo stabilného materiálu G10, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.

    Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.

    Čistenie kuchynského noža: Každý nôž si zaslúži starostlivosť. Čiastočky prichytené na povrchu čepele z agresívnych látok môžu začať korodovať a vytvárať na povrchu noža škvrny, ktoré vyzerajú ako hrdzu. Avšak nehrdzavie ostrie noža, ale čiastočky na ostrie prichytené. Je lepšie sa starať o svoj nôž a po používaní ho umyť a natrieť olejom.

    Odporúčania a údržba:

    ✅ nôž na chlieb a pečivo nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
    ✅ Nepoužívajte nôž z damaškovej ocele (damascus steel) na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž z damaškovej ocele ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom, alebo nárazom.
    ✅ Pokiaľ viete, že damaškový nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky, alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!


    Určenie: na chlieb a pečivo

    Dĺžka čepele: 195 mm

    Celková dĺžka: 325 mm

    Hmotnosť: 230 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,1 mm

    Tvrdosť: 61 HRc

    Materiál rukoväte: G10

    Séria SARADA zahŕňa rôzne druhy nožov určených na rôzne kuchárske úlohy - od univerzálnych nožov po špecializované nože pre určité druhy potravín. Každý nôž má svoj jedinečný design, ktorý kombinuje funkčnosť a estetiku. Nože zo série SARADA budú skvelým doplnkom vašej kuchyne, rovnako ako skvelým darčekom pre priateľov a blízkych, ktorí si vážia kvalitného kuchynského vybavenia.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!


    Honesuki je tradičný japonský nôž predovšetkým na delenie a čistenie hydiny – japonský typ vykosťovacieho noža s obojstranným ostrím. Vďaka svojmu trojuholníkovému tvaru a ostrej špičke sa skvele hodí na spracovanie hydiny a rýb. Svojou dĺžkou potom skvele zastúpi Gyuto pri krájaní mäsa. Niekedy sa používa aj na lúpanie a okrajovanie ovocia a zeleniny. Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.

    Nôž Honesuki je ďalší jedinečný zástupca z radu Seburo SARADA, ktorú vrelo odporúčame všetkým zapáleným domácim kuchárom. Ide o klasický nôž japonského typu z damaškovej ocele (damascus steel). Napriek svojim rozmerom čepele je nôž veľmi ľahký a vyvážený:
    Elegantná rukoväť nožov je vyrobená zo stabilného ultra-premium materiálu G10, ktorý má niekoľko hlavných výhod:
    - absencia zmršťovania - dokonale udržuje tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - nevstrebáva kvapaliny;
    - pevnosť, odolnosť proti opotrebovaniu a mechanickým poškodením, odolnosť proti nárazom;
    - antikorózne vlastnosti - materiál sa nebojí vlhkosti, nízkych a vysokých teplôt;
    - nevstrebáva pachy;
    - nešmýka sa v ruke, aj v podmienkach zvýšenej vlhkosti.

    Možno ju pohodlne uchopiť do ruky, nešmýka sa a je odolná voči agresívnemu prostrediu

    Séria nožov SARADA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a univerzálnym dizajnom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 1 RC v obložení z damašku, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. Oceľ VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju pri výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie ostrie aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Honesuki

    Dĺžka čepele: 130 mm

    Celková dĺžka: 250 mm

    Hmotnosť: 135 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,2 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: G10

    Farba rukoväte: čierna

    Séria SARADA zahŕňa rôzne druhy nožov určených na rôzne kuchárske úlohy - od univerzálnych nožov po špecializované nože pre určité druhy potravín. Každý nôž má svoj jedinečný design, ktorý kombinuje funkčnosť a estetiku. Nože zo série SARADA budú skvelým doplnkom vašej kuchyne, rovnako ako skvelým darčekom pre priateľov a blízkych, ktorí si vážia kvalitného kuchynského vybavenia.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3
Podobný tovar:
Vykosťovací nůž Seburo HOGANI Damascus 140mm Na sklade
51 € s DPH
Nůž na pečivo Seburo WEST Damascus 200mm Na sklade
44.60 € s DPH