0

Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus 180mm + Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm

AKCIA 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus 180mm + Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm  
Číslo produktu: 55227+55226
Váha dodávky: 0,93 kg

194.00 €  Ušetríte: 19,40 €
174,60 € s DPH
Akčná cena len do 01.05.2024
Skladom v eshope: >5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 1000/6000. Brúsny kameň ExtraSharp 1000/6000 je považovaný za najuniverzálnejší. Práve táto zrnitosť pomôže najefektívnejšie vykonávať dve úlohy súčasne: predbežné ostrenie (odstránenie mikrodefektov a stopy po činnosti z ostria) a dokončovacie ostrenie (do dokonalého stavu). Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby...
23.80 €
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
19.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €

Možnosti:
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 147.60 €
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 147.60 €
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 174.60 €
Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkucharský nôž...
Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkucharský nôž... 184.50 €
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 184.50 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,470 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 18 cm
    Dĺžka celého noža: 31 cm
    Materiál rukoväte: dřevo Pakka
    Nože podľa použitia: Kuchařský nůž
    V darčekovom balení: Áno
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Označovaný ako nôž majstra kuchára, Seburo SUBAJA Kiritsuke 180mm ponúka špičkový výkon v krájaní a univerzálnosť - čo z neho robí dokonalý všestranný prípravný nôž. Nôž Kiritsuke je určený na krájanie na plátky, kocky a sekanie ovocia, zeleniny a všetkých ďalších potravín. Kiritsuke je tradičný japonský nôž veľmi obľúbený medzi kuchármi. S nožom Kiritsuke veľmi ľahko nakrájate suroviny na drobné kocky alebo tenké rezančeky.

    Kiritsuke nôž Seburo SUBAJA je nôž s dĺžkou čepele 180 mm a je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Pretože ide o japonský nôž, je možné, že si na prácu s ním budete chvíľu zvykať. Ale verte nám, ide to rýchlo, pretože ho nebudete chcieť dať z ruky…

    V Kiritsuke noži Seburo SUBAJA Damascus 180mm si kupujete japonskú tradíciu spájajúcu klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.

    V Kiritsuke noži Seburo SUBAJA Damascus 180mm získavate jedinečný a tradičný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo, rovnako ako my, si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že si varenie v japonskom štýle budete užívať, rovnako ako my!

    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Kiritsuke (majster-šéf, santoku)

    Dĺžka čepele: 180 mm

    Celková dĺžka: 310 mm

    Hmotnosť: 220 g

    Materiál čepele: Damašková oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,2 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang

    Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
    - žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
    - protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.

    Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!


    Nôž Nakiri sekáčik, 17 cm, je tradičný japonský kuchynský nôž určený na krájanie zeleniny, ovocia, húb a akýchkoľvek potravín mäkkej konzistencie. Vynikajúci je pri krájaní všetkého druhu: kocky, tyčinky, plátky, krúžky a polkrúžky. Nôž Nakiri je vhodný na šinkovanie kapusty, ideálne nakrájajú paradajky bez poškodenia ich jemnej dužiny a zvládne krájanie zemiakov na plátky. Zeleninové krájanie po použití noža Nakiri vyzerá dokonale. Zvonku nôž Nakiri pripomína kuchynské sekáčiky, ale nie je určený na kosenie kostí alebo delenie zamrznutého mäsa. Technika práce s týmto nožom spočíva v rezaní sečnými pohybmi s oporou o prednú časť, pričom potravina sa umiestni pod centrálnu časť čepele a pri krájaní sa posúva prstami. Široká čepeľ je pohodlná na naberanie nakrájanej zeleniny, keď je pripravená. Dĺžka noža je 30 cm, dĺžka čepele 17,5 cm, šírka čepele - 5 cm.

    Nakiri nôž Seburo SUBAJA je nôž s dĺžkou čepele 175 mm a je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele s vysokým obsahom uhlíka. V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm si kupujete japonskú tradíciu spájajúcu klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.

    Elegantná rukoväť je vyrobená z dreva Pakka, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.

    Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.

    V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm získavate jedinečný a tradičný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo, rovnako ako my, si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že si varenie v japonskom štýle budete užívať, rovnako ako my!

    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Nakiri (na ovocie a zeleninu)

    Dĺžka čepele: 175 mm

    Celková dĺžka: 305 mm

    Hmotnosť: 250 g

    Materiál čepele: Damašková oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,3 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang

    Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
    - žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
    - protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.

    Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3