0

Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkucharský nôž Seburo SUBAJA Damascus 250mm

AKCIA 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkucharský nôž Seburo SUBAJA Damascus 250mm  
Číslo produktu: 55226+55221
Váha dodávky: 0,985 kg

205.00 €  Ušetríte: 20,50 €
184,50 € s DPH
Akčná cena len do 01.05.2024
Skladom v eshope: >5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 1000/6000. Brúsny kameň ExtraSharp 1000/6000 je považovaný za najuniverzálnejší. Práve táto zrnitosť pomôže najefektívnejšie vykonávať dve úlohy súčasne: predbežné ostrenie (odstránenie mikrodefektov a stopy po činnosti z ostria) a dokončovacie ostrenie (do dokonalého stavu). Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby...
23.80 €
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
19.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €

Možnosti:
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 147.60 €
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 157.50 €
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 174.60 €
Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkucharský nôž...
Nakiri nôž Seburo SUBAJA Damascus 175mm + Šéfkucharský nôž... 184.50 €
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus...
Kiritsuke (majster-šéf, santoku) nôž Seburo SUBAJA Damascus... 184.50 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,500 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 17,5 cm
    Dĺžka celého noža: 30,5 cm
    Materiál rukoväte: dřevo Pakka
    Nože podľa použitia: Nože na zeleninu
    V darčekovom balení: Áno
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Nôž Nakiri sekáčik, 17 cm, je tradičný japonský kuchynský nôž určený na krájanie zeleniny, ovocia, húb a akýchkoľvek potravín mäkkej konzistencie. Vynikajúci je pri krájaní všetkého druhu: kocky, tyčinky, plátky, krúžky a polkrúžky. Nôž Nakiri je vhodný na šinkovanie kapusty, ideálne nakrájajú paradajky bez poškodenia ich jemnej dužiny a zvládne krájanie zemiakov na plátky. Zeleninové krájanie po použití noža Nakiri vyzerá dokonale. Zvonku nôž Nakiri pripomína kuchynské sekáčiky, ale nie je určený na kosenie kostí alebo delenie zamrznutého mäsa. Technika práce s týmto nožom spočíva v rezaní sečnými pohybmi s oporou o prednú časť, pričom potravina sa umiestni pod centrálnu časť čepele a pri krájaní sa posúva prstami. Široká čepeľ je pohodlná na naberanie nakrájanej zeleniny, keď je pripravená. Dĺžka noža je 30 cm, dĺžka čepele 17,5 cm, šírka čepele - 5 cm.

    Nakiri nôž Seburo SUBAJA je nôž s dĺžkou čepele 175 mm a je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele s vysokým obsahom uhlíka. V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm si kupujete japonskú tradíciu spájajúcu klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.

    Elegantná rukoväť je vyrobená z dreva Pakka, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.

    Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.

    V Nakiri noži Seburo SUBAJA Damascus 175mm získavate jedinečný a tradičný produkt, ktorý vám bude výborne slúžiť celé roky. Každý nôž je zabalený v krásnej krabičke, takže darčekové balenie máte vyriešené a môžete ho smelo venovať niekomu blízkemu. Alebo, rovnako ako my, si ho pokojne nechajte pre seba a uvidíte, že si varenie v japonskom štýle budete užívať, rovnako ako my!

    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Nakiri (na ovocie a zeleninu)

    Dĺžka čepele: 175 mm

    Celková dĺžka: 305 mm

    Hmotnosť: 250 g

    Materiál čepele: Damašková oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,3 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang

    Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
    - žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
    - protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.

    Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!


    Šéfkuchársky nôž „Chef“ s dĺžkou 25 cm je univerzálny nástroj, vhodný pre väčšinu kuchynských úloh a pre prácu so všetkými typmi potravín. Je to jeden z hlavných typov nožov, ktorý by mal byť na každej kuchyni. Nôž má širokú čepeľ o šírke 5 cm, čo umožňuje ľahko krájať rôzne produkty, ako je mäso, zelenina a ovocie. Je vhodný pre väčšinu typov úkonov a prakticky na prácu so všetkými typmi potravín. Predstavuje základnú súčasť "kuchynskej trojice". Tento nôž je ideálny pre profesionálnych kuchárov a domácich kuchárov, ktorí si cenia kvalitu a spoľahlivosti nástroja. Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez. Dĺžka noža je 38 cm, dĺžka čepele 25 cm a šírka čepele - 5 cm.

    Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
    - žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
    - protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.

    Typ noža: európskeho typu

    Určenie: šéfkuchársky

    Dĺžka čepele: 250 mm

    Celková dĺžka: 380 mm

    Hmotnosť: 250 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,3 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang

    Farba rukoväte: hnedá

    Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3
Podobný tovar:
Šéfkucharský nôž Seburo HOGANI Damascus 250mm Na sklade
94.60 € s DPH
Nakiri nôž Seburo HOGANI Damascus 170mm Na sklade
85.40 € s DPH
Šéfkucharský nôž Seburo HOKORI Damascus 250mm Na sklade
104.70 € s DPH
Nakiri nôž Seburo HOKORI Damascus 170mm Na sklade
95 € s DPH
Šéfkucharský nôž Seburo SARADA Damascus 250mm Na sklade
79.50 € s DPH