0

AKCIA 1+1 Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus 130mm + Šéfkucharský nôž Seburo SUBAJA Damascus 250mm

AKCIA 1+1
Damaškový
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
AKCIA 1+1 Honesuki (vykosťovací, univerzálny) nôž Seburo SUBAJA Damascus 130mm + Šéfkucharský nôž Seburo SUBAJA Damascus 250mm  
Číslo produktu: 55225+55221
Váha dodávky: 0,78 kg

138.00 €  Ušetríte: 13,80 €
124,20 € s DPH
Skladom v eshope: >5 ks
Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
23.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 600/1500. Jedna strana so zrnitosťou 600 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1500 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €

Možnosti:
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +...
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo SUBAJA Damascus 95mm +... 77.40 €
AKCIA 1+1 Kuchynský univerzálny nôž Seburo SUBAJA Damascus 130mm...
AKCIA 1+1 Kuchynský univerzálny nôž Seburo SUBAJA Damascus 130mm... 81 €
AKCIA 1+1 Vykosťovací nôž Seburo SUBAJA Damascus 150mm +...
AKCIA 1+1 Vykosťovací nôž Seburo SUBAJA Damascus 150mm +... 92.10 €
AKCIA 1+1 Plátkovací nôž Seburo SUBAJA Damascus 195mm + Honesuki...
AKCIA 1+1 Plátkovací nôž Seburo SUBAJA Damascus 195mm + Honesuki... 97.20 €
AKCIA 1+1 Nôž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Honesuki...
AKCIA 1+1 Nôž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm + Honesuki... 99.80 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,375 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 13 cm
    Dĺžka celého noža: 24,5 cm
    Materiál rukoväte: dřevo Pakka
    Nože podľa použitia: Santoku
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Honesuki je tradičný japonský nôž predovšetkým na delenie a čistenie hydiny – japonský typ vykosťovacieho noža s obojstranným ostrím. Vďaka svojmu trojuholníkovému tvaru a ostrej špičke sa skvele hodí na spracovanie hydiny a rýb. Svojou dĺžkou potom skvele zastúpi Gyuto pri krájaní mäsa. Niekedy sa používa aj na lúpanie a okrajovanie ovocia a zeleniny. Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez. Nôž Honesuki je ďalší jedinečný zástupca z radu Seburo SUBAJA, ktorú vrelo odporúčame všetkým zapáleným domácim kuchárom. Ide o klasický nôž japonského typu z damaškovej ocele (damascus steel). Napriek svojim rozmerom čepele je nôž veľmi ľahký a vyvážený.

    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Honesuki (vykosťovací, univerzálny)

    Dĺžka čepele: 130 mm

    Celková dĺžka: 245 mm

    Hmotnosť: 125 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,2 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang

    Farba rukoväte: hnedá

    Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
    - žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
    - protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.

    Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!


    Šéfkuchársky nôž „Chef“ s dĺžkou 25 cm je univerzálny nástroj, vhodný pre väčšinu kuchynských úloh a pre prácu so všetkými typmi potravín. Je to jeden z hlavných typov nožov, ktorý by mal byť na každej kuchyni. Nôž má širokú čepeľ o šírke 5 cm, čo umožňuje ľahko krájať rôzne produkty, ako je mäso, zelenina a ovocie. Je vhodný pre väčšinu typov úkonov a prakticky na prácu so všetkými typmi potravín. Predstavuje základnú súčasť "kuchynskej trojice". Tento nôž je ideálny pre profesionálnych kuchárov a domácich kuchárov, ktorí si cenia kvalitu a spoľahlivosti nástroja. Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez. Dĺžka noža je 38 cm, dĺžka čepele 25 cm a šírka čepele - 5 cm.

    Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.

    Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
    - žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
    - ideálna geometria po celú dobu používania;
    - neabsorbuje tekutiny;
    - odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
    - protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
    - neabsorbuje pachy;
    - nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.

    Typ noža: európskeho typu

    Určenie: šéfkuchársky

    Dĺžka čepele: 250 mm

    Celková dĺžka: 380 mm

    Hmotnosť: 250 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,3 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang

    Farba rukoväte: hnedá

    Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3
Podobný tovar: