0

AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm + Santoku nůž Seburo WEST Professional Damascus 190mm

AKCIA 1+1
Damaškový
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm + Santoku nůž Seburo WEST Professional Damascus 190mm  
Číslo produktu: 55177+55172
Váha dodávky: 0,89 kg

127.65 €  Ušetríte: 12,85 €
114,80 € s DPH
Skladom v eshope: >5 ks
Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
23.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 600/1500. Jedna strana so zrnitosťou 600 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1500 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €

Možnosti:
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm...
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm... 90.70 €
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm...
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm... 94.30 €
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm...
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm... 96.10 €
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm...
AKCIA 1+1 Nůž na pečivo Seburo WEST Professional Damascus 200mm... 99.70 €
AKCIA 1+1 Santoku nůž Seburo WEST Professional Damascus 190mm +...
AKCIA 1+1 Santoku nůž Seburo WEST Professional Damascus 190mm +... 105.10 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,437 kg
    Materiál čepele: VG-10
    Dĺžka čepele: 20 cm
    Dĺžka celého noža: 33 cm
    Materiál rukoväte: G10
    Nože podľa použitia: Nůž na chléb
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Vďaka špeciálne tvarovanej dlhej čepeli nakrájate akékoľvek pečivo bez drobenia a stláčania. Či už čerstvý chlieb s chrumkavou kôrkou, tvrdé rožky alebo vláčnu bábovku.

    Elegantná rukoväť je vyrobená zo stabilného ultra-premium materiálu G10, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.

    Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.

    Čistenie kuchynského noža: Každý nôž si zaslúži starostlivosť. Čiastočky prichytené na povrchu čepele z agresívnych látok môžu začať korodovať a vytvárať na povrchu noža škvrny, ktoré vyzerajú ako hrdzu. Avšak nehrdzavie ostrie noža, ale čiastočky na ostrie prichytené. Je lepšie sa starať o svoj nôž a po používaní ho umyť a natrieť olejom.

    Upozornenie: Každý nôž je vyrobený z prírodných materiálov. Každý kus z damascénskej ocele, alebo dreva je originálny a nenapodobiteľný, preto Váš nôž nemusí vyzerať presne tak ako na fotografii. Nôž, ktorý obdržíte, bude rovnako kvalitný a detailne opracovaný, ale môže sa mierne líšiť.

    Odporúčania a údržba:

    ✅ nôž na chlieb a pečivo nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
    ✅ Nepoužívajte japonský nôž z damaškovej ocele (damascus steel) na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte japonský nôž z damaškovej ocele ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom, alebo nárazom.
    ✅ Pokiaľ viete, že japonský damaškový nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky, alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!


    Typ noža: európskeho typu

    Určenie: na chlieb a pečivo

    Dĺžka čepele: 200 mm

    Celková dĺžka: 330 mm

    Hmotnosť: 250 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,1 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Materiál rukoväte: Ultra-premium G10


    Tradičný japonský nôž Santoku sa používa na krájanie, kosenie a drvenie rôznych druhov potravín. Santoku možno označiť ako istý druh nám známeho európskeho noža „Chef“, jeho japonský názov je možné interpretovať ako „tri dobré veci“. Santoku nôž Seburo sa hodí na prácu prakticky so všetkými druhmi potravín, hravo si poradí s mäsom a s rybami, rovnako ako so zeleninou a s ovocím.

    Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.

    Elegantná rukoväť G10, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.

    Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.


    Typ noža: tradičný japonský

    Určenie: Santoku (šéfkuchársky)

    Dĺžka čepele: 190 mm

    Celková dĺžka: 320 mm

    Hmotnosť: 187 g

    Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev

    Značka materiálu čepele: VG-10

    Hrúbka čepele: 2,2 mm

    Tvrdosť: 60 HRc

    Typ ostrie: rovnomerný

    Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu

    Materiál rukoväte: G10

    Farba rukoväte: hnedá

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3
Podobný tovar:
Nôž na pečivo Seburo SARADA Premium Damascus 195mm Na sklade
61.50 € s DPH
Nôž na pečivo Seburo SARADA Damascus 195mm Na sklade
59.95 € s DPH
Nůž na chléb a pečivo Samura MO-V (SM-0055) 230mm Na sklade
55.99 € s DPH