Cenovo zvýhodnená sada 1+1
Vďaka špeciálne tvarovanej dlhej čepeli nakrájate akékoľvek pečivo bez drobenia a stláčania. Či už čerstvý chlieb s chrumkavou kôrkou, tvrdé rožky alebo vláčnu bábovku.
Elegantná rukoväť je vyrobená zo stabilného ultra-premium materiálu G10, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou.
Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.
Čistenie kuchynského noža: Každý nôž si zaslúži starostlivosť. Čiastočky prichytené na povrchu čepele z agresívnych látok môžu začať korodovať a vytvárať na povrchu noža škvrny, ktoré vyzerajú ako hrdzu. Avšak nehrdzavie ostrie noža, ale čiastočky na ostrie prichytené. Je lepšie sa starať o svoj nôž a po používaní ho umyť a natrieť olejom.
Upozornenie: Každý nôž je vyrobený z prírodných materiálov. Každý kus z damascénskej ocele, alebo dreva je originálny a nenapodobiteľný, preto Váš nôž nemusí vyzerať presne tak ako na fotografii. Nôž, ktorý obdržíte, bude rovnako kvalitný a detailne opracovaný, ale môže sa mierne líšiť.
Odporúčania a údržba:
✅ nôž na chlieb a pečivo nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
✅ Nepoužívajte japonský nôž z damaškovej ocele (damascus steel) na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
✅ Nepoužívajte japonský nôž z damaškovej ocele ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom, alebo nárazom.
✅ Pokiaľ viete, že japonský damaškový nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky, alebo novín.
✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!
Typ noža: európskeho typu
Určenie: na chlieb a pečivo
Dĺžka čepele: 200 mm
Celková dĺžka: 330 mm
Hmotnosť: 250 g
Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev
Značka materiálu čepele: VG-10
Hrúbka čepele: 2,1 mm
Tvrdosť: 60 HRc
Materiál rukoväte: Ultra-premium G10
Nôž „Chef“ série Seburo WEST s dlhou širokou čepeľou je v domácich aj v profesionálnych kuchyniach jednoducho nepostrádateľný. Je vhodný pre väčšinu typov úkonov a prakticky na prácu so všetkými typmi potravín. Predstavuje základnú súčasť "kuchynskej trojice".
Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.
Rukoväť noža vyrobená z tmavej mikarty. Možno ju pohodlne uchopiť do ruky, nešmýka sa a je odolná voči agresívnemu prostrediu.
Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.
Typ noža: európskeho typu WEST
Určenie: šéfkuchársky
Dĺžka čepele: 220 mm
Celková dĺžka: 340 mm
Hmotnosť: 300 g
Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev
Značka materiálu čepele: VG-10
Hrúbka čepele: 2,1 mm
Tvrdosť: 60 HRc
Typ ostrie: rovnomerný
Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu
Materiál rukoväte: Ultra-premium G-10
Farba rukoväte: čierna