Cenovo zvýhodnená sada 1+1
Vďaka špeciálne tvarovanej dlhej čepeli nakrájate akékoľvek pečivo bez drobenia a stláčania. Či už čerstvý chlieb s chrumkavou kôrkou, tvrdé rožky alebo vláčnu bábovku.
Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez. Elegantná rukoväť je vyrobená z dreva Pakka, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou. Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.
Určenie: na chlieb a pečivo
Dĺžka čepele: 195 mm
Celková dĺžka: 330 mm
Hmotnosť: 200 g
Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev
Značka materiálu čepele: VG-10
Hrúbka čepele: 2,1 mm
Tvrdosť: 60 HRc
Typ ostrie: rovnomerný
Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang
Farba rukoväte: hnedá
Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.
Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
- žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
- ideálna geometria po celú dobu používania;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
- protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.
Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.
Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!
Tradičný japonský nôž Santoku sa používa na krájanie, kosenie a drvenie rôznych druhov potravín. Santoku možno označiť ako istý druh nám známeho európskeho noža „Chef“, jeho japonský názov je možné interpretovať ako „tri dobré veci“. Santoku nôž Seburo sa hodí na prácu prakticky so všetkými druhmi potravín, hravo si poradí s mäsom a s rybami, rovnako ako so zeleninou a s ovocím.
Stredná vrstva tohto noža je zhotovená z ocele VG-10, vyznačujúca sa vysokým obsahom uhlíka. Vďaka tomu má nôž vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.
Elegantná rukoväť je vyrobená z dreva Pakka, ktorá tak ako celý nôž opäť vyniká svojou odolnosťou. Kovová podložka je veľmi hygienická a zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt medzi čepeľou a rukoväťou.
Typ noža: tradičný japonský
Určenie: Santoku (šéfkuchársky)
Dĺžka čepele: 175 mm
Celková dĺžka: 305 mm
Hmotnosť: 225 g
Materiál čepele: damscenská oceľ, 67 vrstiev
Značka materiálu čepele: VG-10
Hrúbka čepele: 2,3 mm
Tvrdosť: 60 HRc
Typ ostrie: rovnomerný
Forma zaostrenia: symetrická, uhol 15° na stranu
Materiál rukoväte: drevo Pakka, full-tang
Farba rukoväte: hnedá
Séria nožov SUBAJA sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a výrazným designom. Všetky nože sú vyrobené z vysoko pevnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61 RC v damaškových obkladoch, čo zaručuje ich dlhú životnosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie reznej hrany aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC.
Rukoväte nožov sú vyrobené z Pakka Wood "kontrastného dreva", ktoré im dodáva štýlový vzhľad a príjemnú textúru, medzi ktorého hlavné výhody patrí:
- žiadne zmrštenie - výborne si drží tvar a zaručuje stabilitu pôvodných rozmerov;
- ideálna geometria po celú dobu používania;
- neabsorbuje tekutiny;
- odolnosť, odolnosť proti opotrebeniu a mechanickému poškodeniu, nárazuvzdornosť;
- protikorózne vlastnosti - materiál nie je ovplyvnený vlhkosťou, nízkymi ani vysokými teplotami;
- neabsorbuje pachy;
- nešmýka sa v ruke, ani za podmienok zvýšenej vlhkosti.
Séria SUBAJA zahŕňa široký sortiment nožov, určených na rôzne úlohy v kuchyni - od univerzálnych po špecializované. Každý nôž má unikátny design, ktorý spája funkčnosť a krásu. Tieto nože sa stanú nielen nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni, ale aj skvelým darčekom pre priateľov, rodinu a blízkych. Ocenia kvalitu, štýl a pohodlie používania týchto nožov.
Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!