0

AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm + Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm

AKCIA 1+1
Damaškový
Tip na dárek
+
AKCIA 1+1
ZĽAVA 10%
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm + Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm  
Číslo produktu: 55252+55251
Váha dodávky: 0,47 kg

88.00 €  Ušetríte: 8,80 €
79,20 € s DPH
Akčná cena len do 08.06.2024
Skladom v eshope: >5 ks
Zabaleno v dárkové krabičce!

Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 1000/6000. Brúsny kameň ExtraSharp 1000/6000 je považovaný za najuniverzálnejší. Práve táto zrnitosť pomôže najefektívnejšie vykonávať dve úlohy súčasne: predbežné ostrenie (odstránenie mikrodefektov a stopy po činnosti z ostria) a dokončovacie ostrenie (do dokonalého stavu). Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby...
27.80 €
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
25.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 600/1500 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 600/1500. Jedna strana so zrnitosťou 600 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1500 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
25.80 €

Možnosti:
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm + Nôž na...
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm + Nôž na... 79.20 €
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +...
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +... 89.10 €
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +...
AKCIA 1+1 Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI Damascus 90mm +... 93.60 €
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm +...
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm +... 96.30 €
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm +...
AKCIA 1+1 Univerzální nôž Seburo HOKORI Damascus 125mm +... 100.80 €

  • Technické charakteristiky
    Cistá hmotnosť: 0,165 kg
    Materiál čepele: Damascénskej oceľ
    Dĺžka čepele: 12,5 cm
    Dĺžka celého noža: 24 cm
    Materiál rukoväte: Olivové dřevo
    Nože podľa použitia: Univerzálny
    V darčekovom balení: Áno
  • Popis
    Cenovo zvýhodnená sada 1+1

    Univerzálny nôž Seburo HOKORI z japonskej damaškovej ocele:

    Ucelený rad Seburo HOKORI, ktorý vrelo odporúčame zapáleným domácim kuchárom, obsahuje aj tento skvelý univerzálny nôž. Ako jeho názov napovedá, je určený na rôzne druhy prác v kuchyni, ako v tej profesionálnej, tak aj u vás doma.

    Odborníci - slávni šéfkuchári, ktorí šíria osvetu do našich domácich kuchýň, vždy odporúčajú používať na rôzne úkony na to určené nože. Nie vždy je to možné – či už kvôli nedostatku miesta, obmedzeným financiám, alebo jednoducho osobným preferenciám. A preto sú tu nože tzv. univerzálne, ktoré zvládnu takmer akúkoľvek prácu, ktorú si v kuchyni vymyslíte. Univerzálny nôž Seburo HOKORI medzi tento druh nožov patrí. Je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej ocele. Pohodlná rukoväť európskeho typu je z prírodného olivového dreva a ľahko sa drží. Stane sa vašim všestranným pomocníkom, ktorý vám uľahčí život. Nechce sa vám premýšľať, ktorý tvar noža práve zvoliť? Nevadí - je tu univerzálny nôž Seburo HOKORI! Máte ako my slabosť pre preverenú tradíciu v modernom kabáte a chcete si dopriať aspoň jeden skutočne kvalitný nôž? Tak toto je voľba pre vás.

    V univerzálnom noži Seburo HOKORI sa elegantne snúbi európska a japonská tradícia aj klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Dĺžka rukoväte: 115 mm
    Dĺžka čepele: 125 mm
    Celková dĺžka: 240 mm
    Hmotnosť: 85 g

    Čepeľ univerzálneho noža Seburo HOKORI je hrubá 2,2 mm a veľmi stabilná. Je vyrobená zo 67 vrstiev damaškovej ocele s tvrdosťou 60 HRC, jadro je zhotovené z nerezovej japonskej ocele VG-10. Vďaka tejto kombinácii je nôž veľmi odolný a má vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez, takže budete mať všetky úkony pod kontrolou. Zvládnete s ním naozaj skoro všetko – nakrájať pečivo, ovocie, zeleninu, syry alebo údeniny. A dokonca vie nakrájať aj surové mäso.

    Elegantná rukoväť európskeho typu je príjemná do ruky a je vyrobená z olivového dreva, čo je ekologický a veľmi odolný materiál s dlhou životnosťou. Navyše ide opäť, podobne ako pri damaškovej oceli, o tisíce rokov starý materiál preverený rokmi používania v kuchyniach po celom svete. Vyžaduje síce občasnú údržbu, ale vďaka modernému spracovaniu dreva sa jej netreba obávať. Kovová podložka čepele osadená v rukoväti zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt na rukoväti, čím sa zvyšuje hygiena a jednoduchosť údržby celého noža.

    Séria nožov HOKORI sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a aristokratickým designom. Všetky nože sú vyrobené z vysokopevnostnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61(+/-)1 RC v damaskových obkladoch, čo zaručuje ich dlhovekosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. Oceľ VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie ostria aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC. Základom série HOKORI je vysoko kvalitná oceľ, ktorá sa vyznačuje pevnosťou a dlhovekosťou, zatiaľ čo rukoväte z olivového dreva zaisťujú pohodlné držanie noža v ruke. Olivovník je symbolom mieru, prosperity a dlhovekosti a jeho drevo má unikátne vlastnosti, vďaka ktorým sa rukoväť noža stáva príjemnou na dotyk a odolnou voči opotrebovaniu.

    Odporúčania a údržba:

    Nôž ako celok:

    ✅ Nôž HOKORI Damascusz damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu.
    ✅ Po použití nôž ručne umyte a ihneď osušte, prípadne aj potrite olejom. Inak by čiastočky na ostrie noža mohli začať korodovať a zanechať na noži nevzhľadné škvrny.
    ✅ Nepoužívajte kuchársky nôž z damaškovej ocele na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
    ✅ Ak viete, že nôž z damaškovej ocele nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!

    Údržba rukoväte:

    Rukoväť z olivového dreva vyžaduje občasnú starostlivosť. Drevo je živý materiál, a preto k nemu tak musíme pristupovať. Aj keď je riadne vyschnuté, reaguje na zmenu vlhkosti, takže môže dochádzať k jeho skrúteniu alebo aj prasknutiu. Týmto zmenám sa dá predísť dodržiavaním dvoch jednoduchých zásad:

    ✅ Pred prvým použitím odporúčame rukoväť dôkladne potrieť olivovým či slnečnicovým olejom. Tým sa zlepší jej prirodzená odolnosť proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli zotrite nevstrebané množstvo obrúskom.
    ✅ Pri pravidelnom používaní a umývaní odporúčame ošetrenie olejom občas zopakovať.

    Ostrenie noža:

    Ostrie noža je rovnomerné, európskeho typu. Ostrenie sa teda vykonáva symetricky, s uhlom 15 ° na stranu.

    Séria HOKORI zahŕňa rôzne typy nožov, z ktorých každý je určený pre špecifické kulinárske úlohy: od univerzálneho noža šéfkuchára po špeciálne nože na tenké krájanie alebo porciovanie mäsa. Vďaka širokej ponuke veľkostí a tvarov si môžete vybrať nôž, ktorý ideálne vyhovuje vám a vašim kulinárskym preferenciám. Nože HOKORI nie sú len kuchynské nástroje, sú to diela umenia vytvorené s láskou a starostlivosťou o váš komfort. Stanú sa skvelým darčekom pre každého kuchára, ktorý oceňuje kvalitu, štýl a funkčnosť. Urobte svoju kuchyňu ešte útulnejšiu a jedinečnejšiu s radom nožov HOKORI od SEBURO!

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!


    Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI z japonskej damaškovej ocele:

    Ucelený rad Seburo HOKORI, ktorý vrelo odporúčame zapáleným domácim kuchárom, obsahuje aj tento nôž na ovocie a zeleninu. Ako jeho názov napovedá, je určený primárne na lúpanie ovocia a zeleniny. Ak nie ste teda kamaráti s klasickou škrabkou, tak je to určite tá správna voľba.

    Nôž na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI má skrátenú čepeľ a špecifický tvar, čo sa hodí obzvlášť pri práci s ovocím a zeleninou nepravidelných tvarov. Je vyrobený z vysoko kvalitnej damaškovej japonskej ocele. Pohodlná rukoväť európskeho typu je z prírodného olivového dreva a ľahko sa drží. Ak máte teda rovnako ako my slabosť pre preverenú tradíciu v modernom kabáte, oceníte jeho jedinečné vlastnosti.

    V noži na ovocie a zeleninu Seburo HOKORI sa elegantne snúbi európska a japonská tradícia aj klasické a moderné materiály. Vzniká tak jedinečná kombinácia, ktorú si jednoducho zamilujete.

    Dĺžka rukoväte: 110 mm
    Dĺžka čepele: 90 mm
    Celková dĺžka: 210 mm
    Hmotnosť: 80 g

    Čepeľ nožu Seburo HOKORI Damascus je hrubá 2 mm. Je vyrobená zo 67 vrstiev damaškovej ocele s tvrdosťou 60 HRc, jadro je zhotovené z ocele VG-10 s vysokým obsahom uhlíka. Nôž je preto veľmi odolný a má vynikajúce krájacie vlastnosti - značnú ostrosť aj kvalitný rez.

    Elegantná rukoväť európskeho typu je príjemná do ruky a je vyrobená z olivového dreva, čo je ekologický a veľmi odolný materiál s dlhou životnosťou. Navyše ide opäť, podobne ako pri damaškovej oceli, o tisíce rokov starý materiál preverený rokmi používania v kuchyniach po celom svete. Vyžaduje síce občasnú údržbu, ale vďaka modernému spracovaniu dreva sa jej netreba obávať. Kovová podložka čepele osadená v rukoväti zabraňuje hromadeniu škvŕn a nečistôt na rukoväti, čím sa zvyšuje hygiena a jednoduchosť údržby celého noža.

    Séria nožov HOKORI sa vyznačuje vysokou kvalitou materiálov a aristokratickým designom. Všetky nože sú vyrobené z vysokopevnostnej ocele VG-10 s tvrdosťou 61(+/-)1 RC v damaskových obkladoch, čo zaručuje ich dlhovekosť, spoľahlivosť a zároveň krásu čepele. Oceľ VG-10 bola špeciálne vyvinutá spoločnosťou Takefu Special Steel Co., Ltd. (Japonsko) pre potreby nožiarskeho priemyslu. Používame ju vo výrobe nožov, rovnako ako mnoho ďalších japonských značiek. Viskozita tejto ocele je dostatočná na udržanie ostria aj pri kalení na tvrdosť 60-62 RC. Základom série HOKORI je vysoko kvalitná oceľ, ktorá sa vyznačuje pevnosťou a dlhovekosťou, zatiaľ čo rukoväte z olivového dreva zaisťujú pohodlné držanie noža v ruke. Olivovník je symbolom mieru, prosperity a dlhovekosti a jeho drevo má unikátne vlastnosti, vďaka ktorým sa rukoväť noža stáva príjemnou na dotyk a odolnou voči opotrebovaniu.

    Odporúčania a údržba:

    Nôž ako celok:

    ✅ Nôž HOKORI Damascusz damaškovej ocele nikdy neumývajte v umývačke riadu.
    ✅ Po použití nôž ručne umyte a ihneď osušte, prípadne aj potrite olejom. Inak by čiastočky na ostrie noža mohli začať korodovať a zanechať na noži nevzhľadné škvrny.
    ✅ Nepoužívajte kuchársky nôž z damaškovej ocele na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria, alebo vylomeniu jeho časti.
    ✅ Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
    ✅ Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
    ✅ Ak viete, že nôž z damaškovej ocele nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
    ✅ Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi!

    Údržba rukoväte:

    Rukoväť z olivového dreva vyžaduje občasnú starostlivosť. Drevo je živý materiál, a preto k nemu tak musíme pristupovať. Aj keď je riadne vyschnuté, reaguje na zmenu vlhkosti, takže môže dochádzať k jeho skrúteniu alebo aj prasknutiu. Týmto zmenám sa dá predísť dodržiavaním dvoch jednoduchých zásad:

    ✅ Pred prvým použitím odporúčame rukoväť dôkladne potrieť olivovým či slnečnicovým olejom. Tým sa zlepší jej prirodzená odolnosť proti vlhku. Olej naneste na celý povrch a po chvíli zotrite nevstrebané množstvo obrúskom.
    ✅ Pri pravidelnom používaní a umývaní odporúčame ošetrenie olejom občas zopakovať.

    Ostrenie noža:

    Ostrie noža je rovnomerné, európskeho typu. Ostrenie sa teda vykonáva symetricky, s uhlom 15 ° na stranu.

    Séria HOKORI zahŕňa rôzne typy nožov, z ktorých každý je určený pre špecifické kulinárske úlohy: od univerzálneho noža šéfkuchára po špeciálne nože na tenké krájanie alebo porciovanie mäsa. Vďaka širokej ponuke veľkostí a tvarov si môžete vybrať nôž, ktorý ideálne vyhovuje vám a vašim kulinárskym preferenciám. Nože HOKORI nie sú len kuchynské nástroje, sú to diela umenia vytvorené s láskou a starostlivosťou o váš komfort. Stanú sa skvelým darčekom pre každého kuchára, ktorý oceňuje kvalitu, štýl a funkčnosť. Urobte svoju kuchyňu ešte útulnejšiu a jedinečnejšiu s radom nožov HOKORI od SEBURO!

    Premiová značka kuchynských nožov SEBURO predstavuje elegantnú klasiku japonských a európskych nožov, skladajúci sa z niekoľkých sérií: univerzálna SARADA, vynikajúca SUBAJA a nadštandardná HOKORI a HOGANI s rukoväťami z olivového a orechového dreva. Základom každého modelu je vysoko kvalitná oceľ s unikátnou geometriou čepeľou a ergonomickými rukoväťami. Naše nože spájajú tradičné prvky s inováciami, poskytujú pohodlie, štýl a neprekonateľný výkon vo vašej kuchyni. Objavte svet dokonalého krájania s nožmi SEBURO a užite si proces prípravy obľúbených jedál!

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-4 z 4
Podobný tovar:
Univerzální nôž Seburo HOGANI Damascus 120mm Na sklade
43.50 € s DPH
Univerzální nôž FORGED Katai 125mm Na sklade
123.70 € s DPH