0

Nôž šéfkuchára KAI Wasabi Black (6720C), 200mm

Číslo produktu: 6720C
Váha dodávky: 0,3 kg

59,99 € s DPH
Sledovať dostupnost - Nôž šéfkuchára KAI Wasabi Black (6720C), 200mm
Chcem byť informovaný až bude tovar na sklade

*

Vypredané
Doporučené príslušenstvo (všetko skladom):
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitosť 1000/6000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 1000/6000. Brúsny kameň ExtraSharp 1000/6000 je považovaný za najuniverzálnejší. Práve táto zrnitosť pomôže najefektívnejšie vykonávať dve úlohy súčasne: predbežné ostrenie (odstránenie mikrodefektov a stopy po činnosti z ostria) a dokončovacie ostrenie (do dokonalého stavu). Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby...
23.80 €
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000
Brúsny kameň Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 2000/5000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 2000/5000. Hrubšia strana zrna rýchlo vyrovná a naostrí ostrie. A opak pomôže čepeľ do dokonalého stavu.Japonské vodné brúsne kamene sa ľahko používajú aj pre začiatočníkov. S ich pomocou môžete doma naostriť nože s vysokou tvrdosťou ocele bez toho, aby ste šli do špecializovanej dielne. Pred použitím sa umiestni na niekoľko minút do vody. Z tohto dôvodu sa v procese ostrenia uvoľňuje suspenzia, ktorá hrá úlohu lubrikantu....
19.80 €
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000
Brusný kámen Seburo ExtraSharp kombinovaný, zrnitost 400/1000 Kombinovaný brúsny kameň japonského typu Seburo ExtraSharp, zrnitosť 400/1000. Jedna strana so zrnitosťou 400 vhodná na hrubé predbrúsenie, druhá strana so zrnitosťou 1000 vhodná na dobrúsenie. Brúsne kamene Seburo ExtraSharp sú vyrobené z vysoko kvalitného korundu (oxidu hlinitého). Tento materiál je extrémne trvanlivý a ostrie na maximálnej možnej úrovni. Všestrannosť tohto brúsneho kameňa môžete vyskúšať nielen na kuchynských nožoch, ale môžete nabrúsiť nožnice, sekery, britvy, dláta,...
23.80 €


  • Technické charakteristiky
    Materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6
    Dĺžka čepele: 20 cm
    Dĺžka celého noža: 33,5 cm
    Materiál rukoväte: černý polypropylen s bambusovým prachem
    Nože podľa použitia: Kuchařský nůž
  • Popis

    Univerzálny nôž vhodný na každodennú prácu, vhodný aj na profesionálne použitie.

    Šéfkuchársky nôž 6720C zo série KAI WASABI BLACK s dĺžkou čepele 20 cm. Tento nôž je klasikou medzi kuchynskými nožmi a patrí k základnému vybaveniu každej kuchyne. Ideálne na krájanie mäsa, rýb i zeleniny.

    Každý nôž v tejto sérii je charakterizovaný čiernou polypropylénovou rukoväťou, kovovou záštitou a lešteným, vysoko uhlíkatým ostrím, ktoré má tvrdosť 58±1 HRC. Tento rad nožov je vynikajúci svojou eleganciou, precíznym spracovaním a cenovou dostupnosťou, čo ju robí ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú to najlepšie, čo je na trhu.

    Parametre

    Celková dĺžka: 335 mm
    Dĺžka čepele: 200 mm
    Hrúbka čepele: 2,1 mm
    Váha: 150 g
    Materiál čepele: Daido 1K6
    Materiál rukoväte: polypropylén s bambusovým práškom
    Tvrdosť [HRC]: 58±1
    Typ noža: nôž šéfkuchára
    Tvar rukoväte: symetrický
    Spôsob brúsenia: obojstranný

Odporúčame zakúpiť spoločne s tovarom (všetko na sklade):
1-3 z 3